Elektravon Naaldwijk

Adres

Industriestraat 10
2671 CT Naaldwijk

Telefoon 0174 612 210

Website http://www.elektravon.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Uitvoering van projecten op het gebied van elektrotechniek, assimilatieverlichting en watertechniek, beveiliging, toegangscontrolesystemen, data- en telecommunicatie en domotica. Elektravon Naaldwijk is een allround elektrotechnisch specialist en koploper in technische innovatie. Daar doet u uw voordeel mee.

Al vanaf de ontwikkeling van uw oplossing tot aan de daadwerkelijke uitvoering is Elektravon Naaldwijk een actieve partner die op alle punten meedenkt. In de utiliteit, woningbouw, paneelbouw en tuinbouw zorgt Elektravon Naaldwijk voor soepel lopende installaties waarbij alles in één keer is geregeld. Betrouwbaar, veilig en comfortabel. Dat is voor u een hele zorg minder.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners