Elektrawerken Nederland B.V.

Adres

Flevolaan 1
1382 JX Weesp

Telefoon 0294 413 944

Website http://www.ewn.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bekabeling van computernetwerken, elektrotechnische installaties, modernisatie van bestaande installaties, aanleggen van alarminstallaties en nog meer. Elektrawerken Nederland is een betrouwbare kwaliteitsleverancier. Een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel heeft staan, zonder uitzonderingen.

Of het nu gaat om een klein of een groot installatieproject: iedereen krijgt dezelfde aandacht en dienstverlening. Vanaf het allereerste begin tot aan de oplevering. 24 uur per dag, alle dagen van het jaar, is de storingsdienst inzetbaar. Een kwaliteitsoplossing van een kwaliteitspartner waar u altijd op kunt rekenen, onder het motto “EWN, net even anders”.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners