Elektrisch Vervoer centrum (EVC) Heemskerk

Adres

Lijnbaan 65
1969 ND Heemskerk

Telefoon 0251-252022

Website http://www.evc-heemskerk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

In korte tijd heeft de elektrische scooter en elektrische fiets zich in de Randstad als een zeer gewild vervoersmiddel weten te positioneren. Duurzaam, trendy en bovendien zeer comfortabel, leuk en eenvoudig om te rijden zijn daarbij de steekwoorden.

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Elektrisch Vervoer Centrum (EVC) Heemskerk is daar in 2011 op in gesprongen en heeft gekozen voor het dealerschap van hoogstaande merken.

Met de opening van onze zaak op 28 januari 2011 hebben wij een serieuze stap genomen om elektrisch vervoer in de IJmond en omgeving te promoten. Het resultaat is een prachtige showroom met werkplaats, mooie A merken elektrische 2 wielers en zelfs leuke en praktische elektrische stadsauto's. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Naast een groot assortiment aan elektrische scooters en fietsen, hebben wij ook altijd de beste en leukste noviteiten op elektrisch gebied. Zo hebben wij sinds langere tijd het Solowheel, een enkel wiel dat tussen de benen wordt geklemd, met elektronische stabilisatie. Uiteraard vinden wij dat iedereen elektrisch moet kunnen rijden op moderne e-voertuigen, ook mensen met een fysieke beperking, daarom kunnen zij ook bij EVC ook terecht voor speciale en unieke e-voertuigen. 

Bij EVC Heemskerk wordt u grondig geinformeerd over verschillende merken en kunt u natuurlijk op alle merken die wij voeren, geheel vrijblijvend proefrijden, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren. Fluisterstil glijden de scooters over de weg en presteren net zo goed, of zelfs beter, dan menige gewone benzinescooter en dat zonder enige vorm van CO2 uitstoot!

Tanken doe je simpel aan het stopcontact en een volle tank waarmee je tussen de 70 en 140 kilometer kunt rijden, kost niet meer dan een paar dubbeltjes! Een ander mooi aspect is dat de motor onderhoudsvrij is, alleen voor banden en remmen is onderhoud nodig. Er is een 25 km en een 45 km/uur uitvoering. Naast particulieren ontdekken bedrijven ook steeds meer de voordelen van elektrisch scooter en e-bike rijden. Van de pizza-bezorger tot intern transport op bedrijfsterreinen alswel het woon-werk verkeer van de medewerkers.

Naast de verkoop van elektrische voertuigen, voert EVC Heemskerk ook reperaties en onderhoud uit aan elektrische voertuigen. Ook ombouwen van standaard of speciale (bv. duo) fietsen behoort tot de mogelijkheden.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Duurzame mobiliteit

Twitter @evc_heemskerk

Onze partners