Elektro Martens Installatie B.V.

Adres

Plataanstraat 16
5802 EJ Venray

Telefoon 0478 585 666

Website http://www.elektromartens.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektrotechniek, beveiliging, data- en telecommunicatie. Elektro Martens Installatie is voortdurend op zoek naar de beste oplossingen op deze gebieden.

Elektro Martens Installatie is het aanspreekpunt voor al uw elektrotechnische installaties en voor de uitvoering van licht- en krachtinstallaties. Het aanspreekpunt voor de analyse, het ontwerp en de implementatie van op maat gesneden beveiliging. Het aanspreekpunt voor de aanleg en het onderhoud van data- en telecommunicatiesystemen. Door de 24-uurs storingsdienst, 7 dagen per week, bent u volledig ondersteund. De specialist waar u met een gerust hart alles aan kunt overlaten.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners