Energa

Adres

Groot-Bollerweg 4
5928 NS Venlo

Telefoon 077 354 54 54

Website http://www.energa.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energa is een allround elektrotechnisch bedrijf. Met name door de grote zorg die besteed wordt aan techniek, organisatie en kwaliteit van de projecten nemen zij in de installatiebranche in toenemende mate een vooraanstaande positie in.

Met een gemiddelde omzet van ruim zes miljoen euro en een totale bezetting van bijna vijftig medewerkers, behoort Energa tot de grotere elektrotechnische bedrijven van Limburg en Zuidoost Brabant. Energa verzorgt voornamelijk projecten voor utiliteit, industrie en zakelijke markt en is gevestigd op het industrieterrein "Groot-Boller" te Venlo.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners