Energie Aanbiedingen

Adres

Herenstraat 1b
3512 KA Utrecht

Telefoon 030 3690396

Website http://www.energie-aanbiedingen.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

De website energie-aanbiedingen tracht de consument een helder overzicht te tonen van alle groene energie aanbiedingen in Nederland. Door de toenemende vraag naar duurzame energie komen er steeds meer acties die hier op in spelen. Zo brengt de website aandacht voor energie deals waarbij consumenten zelf kunnen kiezen uit welke energie bron hun energie opgewekt wordt. Mede door dit soort acties hoopt energie aanbiedingen dat de Europese doelstellingen voor duurzame energie in Nederland behaald kunnen worden.

Voor de consument betekent dit dat ze zelfs kunnen investeren in hun eigen windmolen of stukje zonnepark. Energie aanbiedingen draagt bij door dit soort acties te belichten in de hoop dat meer Nederlanders gebruik gaan maken van groene energie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Energie aanbiedingen stimuleert de consument om te kiezen voor groene energie. Dit zodat de Europese doelstellingen voor duurzame energie behaald kunnen worden. Niet alleen is dit afhankelijk van consument en energieleverancier, maar ook van websites die de aanbiedingen onder de aandacht brengen.

Onze partners