Energie Remmers

Adres

Koldingweg 6
9723 HK Groningen

Telefoon 050 230 33 33

Website http://www.energieremmers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. Geen snelle verkoop, maar gedegen advies op basis van uw situatie.

Wat bieden wij?

Omdat een investering in zonnepanelen er een is voor de lange termijn, bieden wij enkel kwaliteitsproducten. Op die wijze bent u ook in de toekomst verzekerd van zonnestroom. De productgarantie op onze zonnepanelen is 10-12 jaar. De rendementsgarantie is 25-30 jaar. Doordat wij enkel en alleen werken met Duitse leveranciers, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare levering en is er altijd een aanspreekpunt in de buurt, in het geval dat de garantie moet worden aangesproken.

Waar staan wij voor?

Energie Remmers staat voor kwaliteit en veiligheid. Wij adviseren daarom zonnepanelen die gemiddeld tot wel 10% hogere opbrengst hebben. Ook de garantie en onze garantieopbrengst is gemiddeld 17% hoger. U investeert hiermee niet alleen in de korte termijn, maar ook in de lange termijn. Kwaliteit alleen is echter niet genoeg. Vooral niet als u in het bevingsgebied woont. Daarom hebben wij een selectie zonnepanelen die tot wel 15% lichter zijn dan gemiddeld. Deze panelen kunnen wij plaatsen middels een techniek die ook nog eens uw dak versterkt. Hiermee bent u er zeker van dat een zonnesysteem van toegevoegde waarde is voor uw woning.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @energieremmers

Onze partners