EnergieDeskundig.nl

Adres

Buizerderf 14
2251 MT Voorschoten

Telefoon 0715614301

Website https://energiedeskundig.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

EnergieDeskundig.nl

Alles over het energielabel voor woningen en de erkend deskundigen.

Erkend deskundigen

Wil je een definitief energielabel voor je woning? Dan heb je een erkend deskundige nodig. Want alleen gecertificeerde erkend deskundigen mogen het definitief energielabel bepalen. Hier vind je meer dan 400 erkend deskundigen met een beschrijving van de service, prijs, en reactietijd! In principe werken de deskundigen via landelijk via internet maar een huisbezoek kan nuttig zijn. We hebben daarom ook een pagina per provincie zodat je de deskundigen in je eigen omgeving makkelijk kunt vinden. Alle informatie is onafhankelijk en gratis.

Energielabel uitleg

Bekijk hier alle vragen die bij het aanvragen van een energielabel voor je huis via energielabelvoorwoningen.nl gesteld worden. Helder uitgelegd, met alle schermafbeeldingen en met praktische tips voor het bewijzen van de woningkenmerken die aan een beter energielabel bijdragen!… Zo behaal je de maximale score voor een beter energielabel en verhoog je de verkoop- of verhuur waarde van je woning!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Het grote voordeel van energielabels is de verhoging van ons collectieve ‘energiebewustzijn’, het bewustzijn over energieverbruik en de mogelijkheden om op energie te besparen. Het energielabel toont daartoe mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken. En een energiezuinig huis betekent een lagere rekening voor gas- en elektra. Dit is in principe natuurlijk onafhankelijk van de vraag of dit met een energielabel is vastgelegd. Maar een groen energielabel maakt het voor eventuele huurders of kopers wel duidelijk dat ze een lagere energierekening kunnen verwachten. En dat is goed voor de verkoop- of verhuur van je huis. Misschien vind je net iets sneller een geïnteresseerde en is die dankzij een groen energielabel bereid om een betere prijs voor je huis te betalen!

Onze partners