Energiescan.nu

Adres

Veenmos 87
5427 HN Boekel

Telefoon 0621547579

Website http://www.energiescan.nu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energiescan.nu: Uw besparing begint hier!

Het zuinig omspringen met energie is een bijzonder actueel thema. Of u nu vanuit milieuoverwegingen of uit financiële motieven wilt besparen op uw energieverbruik: De mogelijkheden zijn legio! Er zijn zelfs zoveel aanbieders en opties dat veel particulieren en bedrijven ‘door de bomen het bos’ niet meer zien.
Om toch snel, goedkoop en concreet inzicht te krijgen in uw besparingsmogelijkheden maakt u gebruik van Energiescan.nu: De nieuwe online module die u snel, objectief en volledig inzicht geeft in uw huidige energieverbruik en alle mogelijke besparingen daarop.

Hoe werkt Energiescan.nu?
Via de website (
www.energiescan.nu) ontvangt u, na betaling van een bescheiden bedrag, een inlogcode voor de scan. In een volledig beveiligde omgeving vult u vervolgens een praktische vragenlijst in over uw huidige energieverbruik en de energiebesparende maatregelen die u mogelijk al heeft getroffen. Vervolgens berekent Energiescan.nu uw mogelijke besparingen en stelt daarvan een gedegen en praktisch rapport op. Deze rapportage ontvangt u al binnen 3 werkdagen via mail. Daarna kan het besparen voor u beginnen!

Energiescan.nu is volledig onafhankelijk van energieleveranciers en andere belanghebbenden en kan daardoor objectief en onpartijdig adviseren. Vaak beperkt een besparingsadvies zich namelijk tot alleen isoleren of het plaatsen van zonnepanelen. Dankzij Energiescan.nu heeft u eindelijk het totaaloverzicht van uw mogelijkheden tot het besparen van energie en mogelijk zelfs het opwekken daarvan!

Energiescan-Plus
Wilt u een nog duurzamer en uitgebreider besparingsvoorstel? Maak dan gebruik van de Energiescan-Plus: Dan wordt bij u thuis (of uw bedrijf)  bekeken welke energiebesparende en opwekkende mogelijkheden er voor u zijn. Hiervan wordt een overzicht van eventuele investeringen en de bijbehorende terugverdienperioden opgesteld. Natuurlijk ontvangt daarbij u ook een advies over eventuele subsidiemogelijkheden.
Voor meer informatie over de Energiescan-Plus kunt u ook terecht op www.energiescan.nu.

Met Energiescan.nu wordt besparen voor iedereen mogelijk en duidelijk!


Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @energiescannu

Onze partners