EPM Maastricht

Adres

Karveelweg 28
6222 NH Maastricht

Telefoon 043 364 28 23

Website http://www.epmmaastricht.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De kernactiviteit van EPM is elektrotechniek, in al haar verschijningsvormen. U kunt hier terecht voor het totaalplan: van advies, ontwerp en installatie tot onderhoud en beheer. En dat is prettig, want u hoeft zich enkel zorgen te maken om uw eigen core business. EPM kan vanuit een aanspreekpunt hoogwaardige en duurzame technologische totaaloplossingen aanbieden.

Van het begin tot het eind van het project denkt en werkt deze ElektroNed-partner met u mee. Reeds geïnstalleerde oplossingen binnen de bouw, de gezondheidszorg, scholen, kantoren, industriële gebouwen, utiliteitsgebouwen en woningcomplexen bewijzen dat EPM een stabiele totaalinstallateur is voor u als opdrachtgever.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @EPMmaastricht

Onze partners