ErasmusX Eco Architectuur, Energie en Verbouwing

Adres

Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel

Telefoon 0617292876

Website http://www.erasmusx.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

ErasmusX is een veelzijdig ontwerp- en architectenbureau voor architectuur en vormgeving gevestigd in Schijndel. Onze ontwerpen zijn dynamisch van karakter. Eco-Dynamisch Ontwerpen betekent het koppelen van de architectuur met de dynamiek van het natuurlijke systeem. ErasmusX zoekt samen met de opdrachtgever naar duurzame oplossingen voor het gebouw en de omgeving. Welke oplossing past het best bij de locatie, de situatie en de eisenpakketten. Het doel is het realiseren van zoveel mogelijk positieve effecten op de leefkwaliteit en een lage of geen belasting aan het milieu.

ErasmusX heeft grote kennis en ervaring in de woningbouw, CPO projecten, bewonersparticipatie, kinderdagverblijven, bezoekerscentra en club/scouting gebouwen. We werken vernieuwend aan concepten, bouwsystemen, materialen en nieuwe energievoorzieningen.

De X staat als symbool voor de vermenigvuldiging van activiteiten, zoals samenwerking, projectondersteuning en advies.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Eco-Dynamisch Ontwerpen betekent het koppelen van de architectuur met de dynamiek van het natuurlijke systeem. ErasmusX zoekt samen met de opdrachtgever en aannemer naar kansen voor huis en omgeving. Welke oplossing past het best bij de lokale situatie en de eisen pakketten? Het doel is het realiseren van zoveel mogelijk positieve effecten op de leefkwaliteit een lage of geen belasting aan het milieu. ErasmusX werkt o.a. met natuurlijk eventilatie, natuurlijke
duurzame materialen.

Eco-Dynamisch Ontwerpen creëert architectuur met een meerwaarde voor de omgeving daar
waar de normale maatregelen hooguit negatieve effecten compenseren.

Twitter @EdwardErasmus

Onze partners