E.T.B. Willem Bos

Adres

Trasweg 5
5712 BB Someren

Telefoon 0493 496 810

Website http://www.willembos.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

E.T.B. Willem Bos is een groeiend bedrijf van zo’n 60 medewerkers en is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een breed spectrum van elektrotechnische installaties voor appartementencomplexen, zorgwoningen, fabrieken, kantoren, winkels etc. Ook voor ontwerp, advies en installatie van zeer geavanceerde domotica installaties kunt u terecht bij E.T.B. Willem Bos.

Tot de opdrachtgevers behoren o.a. bouwbedrijven, projectontwikkelaars, particulieren en woningbouwverenigingen. Zij kiezen voor E.T.B. Willem Bos vanwege het goede advies, de kwaliteit en de nazorg die hen wordt geboden. E.T.B. Willem Bos: Veelzijdig en Flexibel.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @ETBWillembos

Onze partners