EV Cooperatie U.A.

Adres

Muntplein 57
3841 EE Harderwijk

Telefoon 0653 25 49 64

Website http://www.evcoop.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij doen als EV Coöperatie alles wat beschreven wordt. Dat doen we echter anders dan grote bureaus.

Wij willen zo snel mogelijk de vervuiling door het verkeer sterk verminderen. Rijd een stukje achter een diesel, ruik wat er bij het tanken vrijkomt, zie de rookpluimen van schepen en vliegtuigen en elk weldenkend mens snapt dat dit niet goed kan zijn. Zo geven we onze kinderen en hun kinderen geen behoorlijke toekomst. We pamperen ze en we vergiftigen ze tegelijk.

Dat veranderen lukt uiteraard niet ineens. Niet met alleen maar rigide regels. Niet met stimuleringsmaatregelen die slechts voor een kleine groep mensen aantrekkelijk zijn. Niet met gele hesjes. Niet in je eentje.

Daarom besloten wij een coöperatie op te richten, met bevlogen leden die vakmensen zijn op allerlei gebieden. Door hun kennis en inzet te bundelen, ontstond een slim en ervaren team dat wij gestaag groter maken. Ieder op zich kan veel, samen kunnen wij heel veel.

Wij hebben geen duur kantoor en geen hoge uurtarieven. Daardoor krijgen we voor relatief weinig geld veel voor elkaar. Wij zijn ervaren en enthousiast. Wij zijn echt betrokken. Wij doen dit niet omdat het zo lucratief is. Zeker niet. Wij denken ook niet als adviseurs-in-pakken. Wij zijn niet bedreigend, wij zijn geen concurrenten.
Wij zijn de EV Coöperatie.

ALLES HELPT
Ook een belangrijk verschil: wij staan open voor álle oplossingen. Want natuurlijk wordt de lucht schoner als wij allemaal elektrisch gaan rijden. Maar is dat haalbaar en betaalbaar? Wij zijn geen hardcore batterijfanaten. Rijden met een hybride auto helpt ook. En misschien is in de toekomst waterstof een alternatief. Dus sluiten wij niets uit en zeggen we: alle beetjes, alle mogelijkheden helpen. Wij maken mensen vervolgens enthousiast over schoner, duurzamer rijden en zij brengen dat enthousiasme weer op anderen over. Je ziet, de EV Coöperatie is echt ánders dan ieder ander.

ELEKTRISCH RIJDEN IS ECHT LEUK!
Ook al ben je een echte autogek (zoals wij dat zijn), als je een paar keer elektrisch hebt gereden ben je helemaal verkocht. Daarvoor hoef je heus niet in een Tesla te stappen. Wij proefden ervan in een plug-in Fisker Karma en we reden daarna dagelijks een Fiat 500 E en een Renault Zoe. Dat zijn bescheiden auto’s, maar ze zijn echt leuk om mee onderweg te zijn. Ongetwijfeld zijn auto’s die mooier, duurder en sneller zijn nog fijner. Wij dromen ook wel van bijvoorbeeld een Jaguar i-Pace. Maar echt nodig is dat niet, zo weten wij nu. Wij horen dat ook op de proefrijdagen die wij organiseren. In welke elektrische auto mensen ook instappen, ze komen er altijd met een ‘wauw’ weer uit. Menigeen is daarna voorgoed fan. Het is namelijk écht een fijn idee om in de stad of in de natuur zonder uitlaatgassen te rijden en om zo al een bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Zeker als je er welbeschouwd niets voor hoeft in te leveren.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @rooderkerk51

Onze partners