Evensnelladen

Adres

Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

Telefoon 085 040 25 85

Website http://www.evensnelladen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Even snel je elektrische of hybride auto opladen op je werk, bij je sportvereniging, de supermarkt of gewoon ergens bij jou in de buurt. Wie wil dat nu niet? Het kan bij Evensnelladen. Jij doet bij ons de aanvraag en wij doen de investering in het laadpunt. Snel, makkelijk en zonder gedoe. Net als het laden bij onze laadpunten.

En het mooie is: de laadpunten kosten jou of je werkgever of je sportvereniging helemaal niets maar levert hen zelfs geld op. En jou ook. Wie wil dat nu niet?

LAADPUNTEN OP EEN EIGEN AANSLUITING
Evensnelladen investeert zowel in laadpunten in de openbare ruimte als in laadpunten die worden aangesloten op een bestaande elektriciteitsaansluiting, bijvoorbeeld van een bedrijf of een sportvereniging. Het plaatsen van een laadpunt op een bestaande elektriciteitsaansluiting is goedkoper voor Evensnelladen en dit voordeel delen we met de locatie-eigenaar. Hierdoor kan een organisatie die zelf niet hoeft te investeren in laadpunten toch geld verdienen omdat ze van ons een vast bedrag per geladen kilowattuur krijgen bovenop de kosten voor de inkoop van de elektriciteit.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1978

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @evensnelladen

Onze partners