Everts & Weijman Groenvoorzieningen bv

Adres

Dorpsstraat 147A
6871 AG Renkum

Telefoon 0317 - 313521

Website http://www.everts-weijman.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Everts & Weijman bestaat reeds sinds 1970 maar is door Anton Peters in 2001 overgenomen. Bij ons hoveniersbedrijf krijgt uw tuin in alle jaargetijden de aandacht die het verdient. Daardoor kunt u genieten van uw eigen groene omgeving. Wij werken voornamelijk regionaal.

Sinds een drietal jaar werken wij er hard aan om duurzaamheid in de dagelijkse praktijk toe te pasen en tastbaar te maken. Wij voeren duurzaamheid met realistische stappen in ons hele bedrijf door. Bewustwording maakt daar een groot deel van uit.  

Everts & Weijman kan voor u verzorgen: ontwerp, aanleg en onderhoud van uw buitenkamer. Ook onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden.

Ons motto: Beleef groen, leef groen, geniet groen

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1970

Milieubeleid

Het milieubeleid wordt binnen Everts & Weijman een steeds belangrijker aandachtspunt. Brandstof aangedreven apparatuur wordt bij vervanging zoveel mogelijk door electrisch aangedreven vervangen. Indien toch brandstof aangedreven wordt gebruikt, hebben wij minder milieubelastende brandstoffen. Ons groenafval gaat naar een plaatselijke firma om verwerkt te worden tot biomassa. Ons overige afval wordt zoveel mogelijk gescheiden en afgeverd naar de juiste kanalen. Wij beperken het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen door o.a. gebruik te maken van een onkruid verwijderingsmachine. Bij aanleg en onderhoud maken wij zoveel mogelijk gebruik van organische meststoffen.

We zijn goed op weg!

Milieukeurmerken

Twitter @EvertsenWeijman

Onze partners