Excluton BV

Adres

Postbus 74
6650 AB Druten

Telefoon 0487516200

Website http://www.excluton.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Excluton: innovatieve oplossingen voor duurzame bestrating

Excluton levert al ruim 35 jaar hoogwaardige betonnen straatstenen, tegels en banden voor de inrichting van tuinen en (openbare) buitenruimten alsmede speciale oplossingen voor het openbaar vervoer. Het bedrijf - met een rijke historie en traditie - is een van de grotere onafhankelijke producenten actief in Nederland, Duitsland en België. Bij het familiebedrijf, met een omzet van ca. €60 miljoen, werken ruim 180 medewerkers vanuit de hoofdfabriek op een terrein van ca. 38 hectaren langs de Waal bij Druten, midden in het Land van Maas en Waal.

De kernwaarden van het merk Excluton zijn: creativiteit, ondernemerschap, ambitie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1977

Milieubeleid

Als producent van bestratingsproducten is het onze missie innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor betere betonnen bestrating met betere milieuprestaties. Denkend en handelend vanuit de "Cradle to Cradle" filosofie. Excluton stelt zich tot doel om binnen haar branche koploper te worden op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): met groot respect voor mens en milieu.

Deze ambitie vertaalt zich in de eigentijdse bedrijfsvoering met gelijkwaardige aandacht voor People, Planet en Profit. Dit streven moet het bedrijf succesvoller maken zodat wij kunnen blijven investeren in onze medewerkers, machines en processen. Met als doel een verantwoorde bijdrage te leveren aan ons bestaan en dat van onze afnemers en toeleveranciers. Excluton heeft als eerste producent van bestrating in Europa het Cradle to Cradle Zilver certificaat verkregen.

Milieukeurmerken

Onze partners