Experience Travel

Adres

Larenweg 40
5234 KA 's-Hertogenbosch

Telefoon 073-548 20 60

Website http://www.experiencetravel.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Onze reisspecialisten stellen een reis samen met uw wensen als uitgangspunt. U weet immers als geen ander wat uw verwachtingen zijn. Uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel, en deze zet zich ook tijdens uw reis door. Bijvoorbeeld in de lodges of resorts waar u verblijft. Hoe hoog uw verwachtingen ook zijn, ExperienceTravel maakt deze graag waar.

1. Inspiratie
Al wanneer de eerste reiskriebels zich aandoen, biedt ExperienceTravel u volop reisinspiratie. Op onze website vindt u bestemmingsinformatie en reissuggesties. U kunt zich ook opgeven voor onze digitale nieuwsbrieven en periodieke reisuitgaven. Hierin voorzien wij u van extra reisinspiratie en mogelijkheden om u aan te melden voor evenementen van ExperienceTravel.

2. Persoonlijk advies
Om een unieke reis te kunnen samenstellen die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen, brengen onze reisspecialisten graag een bezoek bij u aan huis. Dat kan zelfs in de avonduren. Bovendien is deze afspraak altijd geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken bij ons op kantoor in ’s-Hertogenbosch of contact opnemen via e-mail en telefoon.

3. Uw eigen aanspreekpunt
Zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoering van uw reis, heeft u te maken met één en dezelfde specialist. Zij of hij is uw aanspreekpunt, zodat wij én u erop kunnen vertrouwen dat er geen ruis in de communicatie ontstaat. Bovendien is het prettig te weten dat u uw specialist op ieder moment kunt raadplegen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner op de hoogte is van de meest recente mogelijkheden en ontwikkelingen. Iemand die u een eerlijk en gedegen advies geeft. Of dat nu gaat om activiteiten of om accommodatiekeuze.

4. Reisvoorstel op maat
Zoals een architect een huis ontwerpt, zo ontwerpen onze reisadviseurs uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun ongebreidelde kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw eigen, unieke reis.

5. Ontzorgen van deur tot deur

Al voor vertrek begint het ontzorgen. Zo herinnert ExperienceTravel u wanneer uw paspoort nog verlengd moet worden en bieden wij mogelijkheden aan met betrekking tot vreemde valuta en Schiphol Parking. U kunt ook reizen met een privé chaffeursdienst.

Zowel bij vertrek als bij thuiskomst biedt ExperienceTravel u een eigen chauffeurservice naar of van Schiphol. Door de inzet van luxe wagens voorzien van comfortabele stoelen, veelal wifi en ervaren (privé)chauffeurs begint uw reis onbezorgd. U reist uitsluitend met uw eigen gezelschap. Het betreft immers privévervoer, uw rit wordt dus niet gecombineerd met de ritten van andere reizigers. Zo wordt uw kostbare tijd optimaal benut. Vraag uw reisadviseur naar de mogelijkheden.

Ook wanneer u thuis bent ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u via ExperienceTravel een fotoboek (laten) maken om zo al uw prachtige herinneringen in huis te hebben.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners