Faay Vianen B.V.

Adres

Mijlweg 3
4131 PJ Vianen

Telefoon 0347-37 66 24

Website http://faay.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Faay is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen. Die ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Onze wanden en plafonds zijn vermaard om hun unieke eigenschappen en milieuvriendelijke karakter. Wereldwijd!

‘Kwaliteit wint altijd’

Samen met 35 medewerkers geven wij, Mark Faay en Monique de Vos-Faay, invulling aan ons motto ‘kwaliteit wint altijd’. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken. Met kant-en-klare producten, de hoogste kwaliteit en de beste service.
Trouwe klantenkring

Meedenken met de klant, dat is typisch Faay. Onze persoonlijke, professionele aanpak wordt erg gewaardeerd. Net als onze producten. Als klanten Faay eenmaal kennen, willen ze niet anders meer!

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1972

Milieubeleid

Faay hecht veel waarde aan duurzaamheid. Voor onze producten én ons productieproces.
Wij dragen bewust en actief bij aan ecologisch bouwen – dus aan een gezonde leefomgeving.

Milieuvriendelijk werkproces
Faay produceert en werkt milieubewust. Zo vangen wij lijmresten op en zamelen wij afval gescheiden in. Ons kantoor is een A++-pand: zeer zuinig met energie, water en grondstoffen.

Milieuvriendelijke wand- en plafondsystemen
Alle Faay-producten zijn ‘groen’. Wij gebruiken onuitputtelijke, biobased grondstoffen en materialen. Vlas, hout en gips vormen de basis. Bovendien hebben onze wanden en plafonds een lange levensduur. En ze zijn probleemloos herbruikbaar.

(Inter)nationale erkenningen en certificaten
Faay Vianen is gecertificeerd door ISO (waaronder ISO 14001/milieu-effecten en ISO 9001/kwaliteitsmanagement), KOMO, FSC en PEFC.

Twitter @FAAYVIANEN

Onze partners