FaITh IT

Adres

Klokstraat 24
7315 HP Apeldoorn

Telefoon 0553564407

Website http://www.faith-it.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

faITh – Vertrouwen in IT faITh is een jong, dynamisch bedrijf met een vernieuwende kijk op IT.

Daar waar vroeger de hard- en software leidend waren voor de productieprocessen van uw bedrijf, benadert faITh deze juist andersom. In onze ogen moet IT ondersteunend aan, in plaats van bepalend zijn voor de processen van uw bedrijf.

Mocht u nou twijfels hebben aan de effectiviteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen, kan het verstandig zijn een bedrijfsscan uit te voeren alvorens uw IT-oplossing te kiezen. Belangrijkste in deze is dat een herontwerp van processen een middel is om te komen tot efficiencyverbetering, maar nooit een doel kan zijn! Met deze benadering kan vergaande kostenbesparing bereikt worden. Er hoeft immers geen herontwerp van processen plaats te vinden, alleen omdat de IT dat zou vergen.

Samen met u, de opdrachtgever, zoeken wij naar een passende oplossing, aansluitend bij de huidige procesgang. U bent namelijk de enige die exact weet wat er in uw bedrijf speelt, hoe de processen in elkaar zitten en waarom ze zo in elkaar zitten. Dat is waar wij naar streven in onze projecten: u bewust maken van de mogelijkheden binnen de door u gestelde grenzen.

Alleen op deze manier creëren wij bij u vertrouwen in uw IT-omgeving. En dat is waar het bij faITh om draait: Vertrouwen in uw eigen IT!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners