Fast Furious Scooters

Adres

Koperweg 21
2401 LH Alphen aan den Rijn

Telefoon 0900 3278387

Website https://www.fastfuriousscooters.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Fast Furious Scooters is de grootste scooter winkel van Nederland. Het is een one stop shop omtrent alles wat de maken heeft met deze tweewielers. Maar niet alleen dat, Fast Furious Scooters is ook bekend geworden bij het grote publiek vanwege stunt prijzen op o.a. elektrische fietsen, driewielers, scootmobielen en elektrische steps. Ook ben je hier aan het juiste adres voor reparaties.

Fast Furious Scooters biedt verschillende top merken aan waaronder natuurlijk Vespa, Peugeot en Yamaha, maar ook de voordeligere Chinese modellen kan men hier vinden. Fast Furious Scooters maakt het rijden van een kwalitatieve scooter, scootmobiel of elektrische fiets toegankelijk voor het grote publiek met name dankzij de scherpe prijzen maar ook d.m.v. de mogelijkheid tot het leasen van een voertuig. Via leasen hoeven consumenten niet het hele aankoopbedrag in een keer te voldoen vooraf, maar kan men maandelijks een relatief laag bedrag opzij schuiven en nu al gelijk kunnen genieten van een luxe scooter, scootmobiel of brommobiel.

Fast Furious Scooters onderscheidt zich verder op het vlak van de custom Vespa's. Dit zijn Vespa modellen met een uniek uiterlijk t.o.v. de standaard modellen die je in een doorsnee scooter winkel vindt. Bij Fast Furious Scooters vindt je dus versies van de populaire Vespa die echt de aandacht zullen aantrekken dankzij het afwijkende design.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Fast Furious Scooters richt met volle overgave op de toekomst: elektrisch. Fast Furious Scooters maakt elektrische scooters, elektrische scootmobielen en elektrische steps bereikbaar voor een groot publiek. Je vindt hier het grootste aanbod e-scooters van de Benelux.

Twitter @Fastfuriousnl

Onze partners