Fiducie

Adres

Van der Sluysstraat 156
3033 SR Rotterdam

Telefoon 0657333336

Website http://www.financieel-duurzaam.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Over Fiducie

Fiducie is een administratiekantoor voor ondernemers en zelfstandigen die de wereld duurzamer en eerlijk willen maken. Fiducie staat voor vertrouwen. Vertrouwen in je eigen bedrijf en de doelen die je daarmee nastreeft, en het vertrouwen van je klanten, financiers en medewerkers. Bij ons staat Fiducie ook voor FInancieel DUurzaam in de CIrculaire Economie.

Hoe werken wij aan een betere wereld

In onze bedrijfsvoering streven wij naar de combinatie van een gezond bedrijfsresultaat met aandacht voor de mensen met en voor wie we werken en respect voor de aarde waarop wij leven. In plaats van winstmaximalisatie of voordelige fiscale constructies, willen wij in de eerste plaats iets voor elkaar en anderen betekenen, en zo werken aan een betere wereld.

Wat doen we voor ondernemers?

Wij ondersteunen je bij je financiële administratie. Bijvoorbeeld door de financiële structuur van je bedrijf of organisatie te analyseren en je te laten zien waar de sterktes en zwaktes zitten. Maar ook door simpelweg je belastingaangifte te doen, je jaarrekening op te stellen of je administratie op orde te brengen en te houden.

Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke vragen op het gebied van financiële administratie, ook voor jouw specifieke sector of situatie. Al met al bieden we je grip op jouw bedrijf en op je geld. Jij kunt je dan bezig houden met het werk dat voor jou het belangrijkst en het leukst is.

Zie verder onze website voor meer informatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Hieronder enkele voorbeelden hoe Fiducie bijdraagt aan een duurzame en eerlijker wereld.

Onze klanten
We laten zien wat wij belangrijk vinden. Niet al onze klanten omschrijven zichzelf als "duurzame ondernemer" of "sociale ondernemer", maar zij voelen zich wel aangesproken door ons verhaal. Met ons werk maken wij hun dagelijks werken gemakkelijker, zodat zij vertrouwen uitstralen, meer mogelijkheden krijgen.

Netwerken
Als wij daarmee een extra handje kunnen helpen, dan brengen wij onze klanten met elkaar in contact. Zoals wij ook zelf graag een beroep doen op professionals en ondernemers uit ons uitgebreide netwerk, zoals Netwerkversterking Rotterdam en Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals. Dat draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en dat alleen al brengt een betere wereld dichterbij.

Eerlijke arbeidsmarkt
We bieden kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, met een eerlijk arbeidscontract. Alleen voor specifieke projecten of als iemand daar expliciet voor kiest, huren wij freelancers in.

Meubilair
Bijna al onze kantoormeubels hebben we tweedehands aangeschaft bij Opnieuw & Co.

Wil je meer weten over hoe wij verder nog bijdragen aan een duurzame en eerlijker wereld? Kijk dan verder op onze website.

Milieukeurmerken

Twitter @fiducie_in

Onze partners