Flexicontrol

Adres

Newtonstraat 27
1704 SB Heerhugowaard

Telefoon 0725762550

Website http://www.Flexicontrol.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Flexicontrol is een Noord-Hollands bedrijf dat al meer dan 25 jaar dagelijks elektronische producten ontwikkelt die de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren.
Het gaat hier om intelligente en integrale oplossingen op gebied van gebouwautomatisering (domotica) en toepassingen voor energiebesparing die bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van elke vorm van vastgoed voor het bedrijfsleven en particulieren. Ons doel is bereikt wanneer onze systemen effectief zijn zonder dat het opvalt.

Via Groene Zaken willen wij u graag laten kennismaken met een van onze succesvolste producten: Wendy, de professionele energiemonitor van Flexicontrol. Wendy meet zeer nauwkeurig het energieverbruik en toont onder andere de pieken in stroomconsumptie, identificeert de ‘grootverbruikers’ in uw vastgoed en maakt zichtbaar op welke plekken in uw gebouw het verbruik hoger dan noodzakelijk is.

Wendy vervult op dit moment in duizenden bedrijfsgebouwen en woningen in Nederland een zeer belangrijke rol. Want naast het meten van het energieverbruik (stroom en gas)- op elke denkbare wijze mogelijk - wordt Wendy ook ingezet voor de flexibele besturing van licht- en klimaatinstallaties (ventilatie en airconditioning) en het meten van de bruto opbrengst van pv-installaties. Wie alles uit Wendy wil halen, kan zelfs een moderne wasautomaat laten draaien op het moment dat de meeste groene stroom wordt opgewekt.

Wendy is gemaakt van degelijk materiaal, waarmee een gebruik van tientallen jaren kan worden gegarandeerd. De software is ontwikkeld voor professioneel gebruik, waardoor het eenvoudig is om het systeem geschikt te maken voor nieuwe toepassingen en verandering in behoefte.

Hebben wij uw interesse weten te wekken voor Wendy of hebt u vragen voor ons over wat Wendy voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op. Ga hiervoor naar http://www.flexicontrol.nl.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1985

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Flexicontrol

Onze partners