FlitsDate

Adres

G.A. van Nispenstraat 99
6814 JA Arnhem

Telefoon 09003548732

Website https://www.flitsdate.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Flitsdate, een relaxte, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle uitgaanslocaties. Al 18+ jaar de grootste speeddatespecialist van Nederland.

Zin in een leuke en gezellige avond waar je in korte tijd ca. 20 singles uit jouw eigen omgeving live kunt ontmoeten? Dan is FlitsDaten iets voor jou: een luchtige en efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle locaties. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer?

90% kans op een match!

Dat speeddaten werkt, is een feit. Deelnemers bij FlitsDate® maken namelijk gemiddeld 90% kans op een match. In de afgelopen jaren hebben al vele tienduizenden deelnemers een leuke of spannende match gehad!

Wat voor soort mensen komen er?

FlitsDaters zijn veelal mensen met een goede baan die zich in een vaste vrienden-/collega-kring bevinden. Spontane, avontuurlijke en enthousiaste gelijkgestemden die open staan voor nieuw contact. Velen komen alleen en anderen komen met vriend(in)en naar onze avonden.

Matchgarantie

Omdat wij weten dat FlitsDaten zo goed werkt, garanderen wij ‘matchgarantie’: Heb je geen enkele andere single gevonden die je opnieuw zou willen zien, dan mag jij de volgende keer geheel GRATIS meedoen!

Een FlitsDate avond is geheel verzorgd en compleet …

Bij binnenkomst word je door ons team ontvangen met een welkomstdrankje. Tijdens de pauzes worden er hapjes geserveerd. Na het daten is er gelegenheid om na te praten en op de meeste locaties kun je dan ook nog dansen, eten of lekker loungen.

Enthousiast geworden?

Schrijf je dan nú in voor een speeddate bij jou in de buurt! Kijk op onze agenda voor data en locaties.

Ook mogelijkheid tot zakelijk speeddaten / speednetwerken: Een efficiënte, directe, innovatieve en doelgerichte manier van netwerken. Ontmoet vele zakelijke contacten in een korte tijd.

Uiteraard eveneens met matchgarantie.

Onze evenementen worden verspreid over het land georganiseerd, zo is er o.a.:

- Speeddaten Amsterdam

- Speeddaten Utrecht

- Speeddaten Rotterdam

- Speeddaten Eindhoven

- Speeddaten Den Haag

En meer, zie de website voor de overige locaties.
In coronatijden, is speeddating bij ons in principe overal virtueel mogelijk.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Ons IT-team heeft een Video Speeddate systeem ontwikkeld welke wij in kunnen zetten voor zowel zakelijke als particuliere Video Speeddates.

Dit heeft als voordeel dat je gewoon vanuit het gemak van je luie stoel thuis kunt speeddaten. Zodoende is er geen noodzaak meer om de auto te pakken naar een horeca locatie, wat de Nederlandse wegen ietwat ontlast en daarbij beter voor het milieu.

Hoe werkt online video speeddaten precies? 

Het systeem begeleidt het gehele speeddate proces en zorgt dat de deelnemer automatisch naar de volgende gesprekspartner gaat als de tijd om is. Stel een deelnemer komt niet opdagen, dan zal het systeem deze persoon niet indelen. Het is veel sturender dan Zoom of Teams en echt gemaakt voor op Online Speeddaten.

Ons systeem is flexibel in te zetten, wij zorgen voor maatwerk e-mails naar de participanten waarbij ook uw info kan worden verwerkt. We kunnen ervoor zorgen dat de partijen die het beste bij elkaar passen (halen/brengen) alleen met elkaar in gesprek komen. Ook kunnen wij meerdere speeddate evenementen parallel laten plaatsvinden.

Onze partners