Floer B.V.

Adres

Protonstraat 18
9743 AL Groningen

Telefoon 050 211 1891

Website https://floer.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Floer
Parket - Laminaat - PVC vloeren

Omdat we bij Floer een passie hebben voor hout en vloeren delen we deze liefde voor mooie vloeren graag met anderen. Dit doen we door het produceren van op maat gemaakte eiken parket vloeren, waardoor we jouw houten droomvloer realiseren. Hiernaast bieden we prachtige houtvervangende producten aan zoals laminaat, plak PVC en click PVC vloeren

Floer is een vloeren merk en groothandel gevestigd in Groningen. De unieke vloeren collecties worden uitsluitend via het netwerk van dealers verkocht.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Belangrijke kernwaarden van Floer zijn, naast unieke vloeren collecties, de focus op hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit doen we door een aantal zaken net even anders te doen. We stimuleren onze zakelijke en particuliere klanten om het CO2 te reduceren bij iedere bestelling dat er geplaatst wordt en we kiezen bewust de verpakkingen van onze producten. Plinten worden bijvoorbeeld niet meer in plastic verpakt maar uitsluitend nog in 100% gerecycled karton. Daarnaast dragen een groot aantal vloeren het REACH certificaat waarmee je verzekerd bent van een vloer dat bijdraagt aan een gezond binnen milieu. Ook het Blauer Engel keurmerk en het FSC keurmerk zijn enkele belangrijke certificeringen op onze vloeren en bijbehorende producten.

Wist je trouwens dat uit het afvalhout van onze houten vloeren afkomstig uit de fabriek meubels worden gemaakt? En dat de Click PVC, het Walvisgraat PVC en de PVC vloeren eco-vriendelijk worden geproduceerd? Vergeet ook langdurige garantie niet, bij enkele laminaat vloeren ontvang je tot wel 35 jaar garantie!

Milieukeurmerken

Twitter @floer_nl

Onze partners