Floww Health Technology

Adres

Rijksweg-Zuid 16
5391 LN Nuland

Telefoon 073-3030480

Website https://floww.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Onze visie

Steeds meer mensen, wetenschappers, overheden en instanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Raad Van Europa maken zich zorgen over de effecten van elektromagnetische straling. Er zijn duizenden wetenschappelijke onderzoeken die een verband zien tussen straling en stress en vermoeidheid. Maar draadloze communicatie is onmisbaar geworden. Terug kunnen én willen we niet. Daarom is de visie van Floww® Health Technology: maak er positief gebruik van en zet de straling juist in voor het welzijn van mensen.

Onze producten zijn gebaseerd op een innovatieve, gepatenteerde technologie voor stressvermindering en meer energie. Floww Health Technology genereert natuurlijke frequenties die van oorsprong voorkomen in de mens en de natuur. Zo kunnen we overal een natuurlijke omgeving creëren: rondom de werkplek, in de vergaderruimte, de stad, de trein, de auto en thuis. Waar u ook bent, met Floww® ervaart u hetzelfde rustige gevoel als middenin de natuur.

"Feeling better in a wireless world"

Hoe het werkt? De Floww® technologie maakt gebruik van de aanwezige elektromagnetische straling, afkomstig van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Floww® zet die straling om in een veld van natuurlijke frequenties, het zogeheten Floww® Veld. Straling is tegenwoordig overal. Floww® is de enige die deze straling positief benut om juist meer rust en vitaliteit te brengen. Werken met Floww® is werken in een natuurlijke omgeving. Op een plek die energie geeft. En daar voelt iedereen zich beter bij.

Floww® Health Technology is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2007. Floww® producten worden wereldwijd geleverd via een netwerk van distributeurs. Het hoofdkantoor van Floww® is gevestigd in Nuland (bij ’s-Hertogenbosch).

Steeds meer bedrijven erkennen ook hun eigen rol als het gaat om het welzijn van hun medewerkers. Helemaal volgens de 3 p’s van duurzame ontwikkeling: People. Planet. Profit. De Floww® producten en diensten sluiten daar naadloos op aan. Floww® zorgt voor meer energie, thuis, onderweg en op het werk, waardoor iedereen zich beter voelt en duurzaam inzetbaar is.

Voor elke situatie

Floww® heeft verschillende producten om in elke situatie te zorgen voor extra energie. Zodat iedereen op zijn of haar best kan functioneren. Zo creëert Floww®:

een duurzame werkplek, met de screenFloww® en de mobileFloww®.
een duurzame woning, met een Vitaliteitsanalyse Woning en een persoonlijk advies over hoe u thuis kunt zorgen voor een vitale omgeving voor u en uw gezin.

Onze producten worden ingezet in een breed aantal bedrijven waaronder bijvoorbeeld ook de tuinbouw:

R. Jochems, onderzoeksleider (Groeibalans)

" In 2011 is gestart met onderzoek naar effecten op Buxus en Prunus. Beide gewassen zijn van economisch groot belang binnen de boomteelt en kampen met ziekteproblemen. Doel van de proeven was het kijken en meten of er effecten van de behandelingen met Floww-producten. Door dit intensieve onderzoek zijn directe invloeden zichtbaar gemaakt, met name op het gebied van mineralenopname en bodemverbetering."

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Duurzaamheid en milieu

Als jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf investeren we voortdurend in het verder ontwikkelen van onze hoogwaardige producten, waarbij duurzaamheid van mens en planeet voor ons een belangrijke drijfveer is.

Ten eerste is de werking 100% gericht op duurzaamheid van de mens.
De Floww-producten werken op de al aanwezige stralingsenergie en er zijn geen batterijen of andere hulpbronnen voor nodig.
Daarnaast wordt bij de productie en verpakking van Floww-producten zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieu- en mensvriendelijke materialen. Tenslotte gaan bij normaal gebruik onze producten een leven lang mee.

Op deze wijze wil Floww zorgdragen dat mens, dier en al wat verder groeit en bloeit gezonder en vitaler kunnen leven in een omgeving met elektromagnetische straling.

Twitter @FlowwHT

Onze partners