Floz Design

Adres

Havenstraat 3
4414 AX Waarde

Telefoon 06-40406246

Website https://www.floz.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Floz Design verkoopt mooie dingen. Klein huisraad en speelgoed waar u in huis veel plezier van hebt. Spullen die degelijk zijn, handig in het gebruik, mooi om te zien en leuk voor kinderen.

Floz Design verkoopt eerlijke dingen. Omdat iedereen recht heeft op een eerlijk loon en een goede prijs, letten wij erop dat onze producten fair trade zijn. Alles in onze webshop is gemaakt onder goede omstandigheden, met oog voor de mens achter het product. Onze producten komen van over de hele wereld, van Vietnam tot Suriname, van India tot de Filipijnen en wij werken met leveranciers die zich houden aan de normen van eerlijke handel.

Floz Design verkoopt schone en veilige dingen. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, maken we zoveel mogelijk gebruik van restmaterialen en letten wij op hergebruik en recycling. We werken samen met een lokaal bedrijf zodat de pakketdienst niet alleen voor ons hoeft te rijden. Het speelgoed op onze site is veilig en vrij van schadelijke stoffen.

Floz Design maakt eigen dingen. Omdat we allebei meubelmakers zijn van beroep, hebben we ook een eigen lijn van producten die bij ons op de werkplaats worden vervaardigd.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners