Flyerzone

Adres

Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Telefoon 088 3500 150

Website https://www.flyerzone.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Flyerzone is een online drukkerij die allerlei soorten grafisch drukwerk produceert. Van flyers tot visitekaartjes, brochures of vlaggen; bij Flyerzone bestelt u dit voordelig én snel. De drukkerij heeft alle productie in eigen beheer, waardoor geen aanvraag te gek is. Bekijk het assortiment drukwerk online op de website en lever zelf uw bestanden aan. Ook kunt u in de online configurator aan de slag om ter plekke uw drukwerk te ontwerpen. 

Spoedaanvragen voor 17:00 uur worden al de volgende werkdag geleverd en klanten in Nederland én België profiteren altijd van gratis verzending. Flyerzone is druk met uw grafisch drukwerk!

Branche
Grafimedia
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2000

Milieubeleid

Flyerzone draagt graag haar steentje bij om onze leefomgeving te verbeteren. Daarom kun je met gerust hart jouw drukwerk hier besetellen.

Zo werkt onze drukkerij uitsluitend met FSC gecertificeerd papier, waaardoor de productie van ons drukwerk een stuk duurzamer is geworden. Met dit keurmerk kunnen klanten er vanuit gaan dat alle soorten papier afkomstig zijn uit beheerde bossen, waardoor het papier minder belastend is voor het milieu. Daarbij wordt er ook gecontroleerd of de mensenrechten bij de productie van dit papier worden gerespecteerd.

Milieukeurmerken

Twitter flyerzonenl

Onze partners