Food2Smile

Adres

Muurhuizen 227
3811 EH Amersfoort

Telefoon 033-4799661

Website http://food2smile.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Food2Smile; het verhaal over hoe passie voor kinderen en voeding een missie werd. Namelijk zoveel mogelijk mensen leren gezond te eten, drinken en bewegen. En dan met name kinderen, want daar is nog de grootste gezondheidswinst te behalen. Gezond leven is een hele stap. We weten het allemaal wel; Veel groente en fruit, maaltijden op basis van verse producten en weinig frisdrank. Maar leren verantwoord snoepen is misschien nog wel moeilijker. En je mag natuurlijk best af en toe snoepen, maar dan is het wel zo fijn als je het met mate doet en kiest voor een verantwoorde variant. Want in veel producten zit veel suiker, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, verzadigde vetten en zout.

Food2Smile-producten hebben dat allemaal niet of significant minder. Ze zijn ook nog eens vaak lactose- en glutenvrij. Lekkere snoepjes en snackjes die cool verpakt zijn en die jou ‘guiltfree’ laten genieten van een traktatie of jammie-moment. We kunnen dus met trots zeggen dat we een breed assortiment lekkers hebben ontwikkeld waar je heerlijk van móet genieten!

Food2Smile is lid van Social Enterprise. 

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Omdat wij uit de jeugdgezondheidshoek komen, geven wij naast de verkoop van ons verantwoorde snoepassortiment, voorlichting over een verantwoorde manier van omgaan met voedsel. Overconsumptie heeft immers een grotere consequentie voor het milieu dan voedselverspilling. Daarom hanteren wij ook portion control verpakkingen. Daarnaast zijn onze zakjes biologisch afbreekbaar.

Onze partners