Fortune Coffee regio Achterhoek

Adres

Aalsvoort 81-6
2241 MB Lochem

Telefoon 0573-280655

Website http://www.fortune.nl/regio/regio-achterhoek-5.html

Locatie

Bedrijfsprofiel

Andre Gerrits van Fortune Coffee regio Achterhoek is specialist in koffie en koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. Fortune levert goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. Daarnaast voorzien wij onze relaties van diverse kwalitatief hoogwaardige ingrediënten voor de automaten en wij leveren aanverwante artikelen zoals soep, disposables, etc. En we bieden persoonlijke service zodat je nooit zonder koffie zit, want bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is.

De 5 beloftes van Fortune Coffee

‘Eerst koffie’ is ons motto, en dus willen wij dat jij van die koffie kunt genieten. Altijd! Daar is onze werkwijze op gericht. Dus, kies jij voor Fortune Coffee, dan beloven wij het volgende aan jou. 

1. Eén contactpersoon, altijd dichtbij

 

Voor vragen, bestellingen, service, onderhoud en bij eventuele storingen, bel je jouw Fortune-adviseur. Deze expert in koffie zit vlakbij en kent jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Dat is handig, want zo heb je snel nieuwe koffie en regel je alles rechtstreeks met dezelfde persoon. Koffie, automaten, ingrediënten en service onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.

 

2. Persoonlijke relatie met een glimlach

Een persoonlijke relatie vinden wij minstens zo belangrijk als goede koffie. Natuurlijk altijd met een glimlach. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, dat is onze missie. En koffie helpt daarbij. Heldere afspraken en eerlijk advies is voor ons de normaalste gang van zaken. En onze afspraken komen wij altijd na, ons woord is immers ons woord en daar mag je ons aan houden.

3. Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. We produceren de meeste koffieautomaten zelf en selecteren enkel producten van uitstekende kwaliteit. Onze koffie wordt zelfs speciaal voor ons gebrand. Maar het belangrijkste is natuurlijk de persoonlijke en snelle service. Want ook dát is kwaliteit. Je krijgt van ons 60 maanden gratis service en onderhoud bij de aankoop van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten. Is er toch een storing? Dan lossen we die binnen 1 werkdag op, of we leveren tijdelijk een vervangende koffieautomaat.

4. MVO geeft ons richting

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit bij ons in het ondernemers-DNA. Want om te kunnen genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze echt eerlijk tot stand gekomen is, zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van mensen. En we voegen de daad bij het woord, want sinds 2010 ondersteunen we het Uganda Child Care Foundation koffieproject om gezinnen in Oeganda weer in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.

5. Meer dan alleen koffie

Onze passie gaat verder dan alleen koffie. Wij bieden altijd meer voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder. En vanuit die passie zetten we ons in om met koffie mensen te verbinden. Dat inspireert ons en geeft elke dag weer de energie om net dat beetje extra te doen voor onze relaties. En deze passie, inspiratie en natuurlijk onze persoonlijke service delen we graag met jou!

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Fortune Coffee staat niet alleen voor goede koffie, automaten en persoonlijke service. Wij geloven ook in duurzaam en milieubewust ondernemen omdat iedereen daar beter van wordt. Zo leveren wij onder andere koffie en thee met het Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ Certified keurmerk, is de meeste koffie verpakt in aluminiumvrije verpakkingen en worden de Passio koffieautomaten geassembleerd op zonne-energie. Daarnaast werken we actief aan productrecycling en zorgen we ervoor dat onze adviseurs vlakbij de klanten zitten om het milieu niet onnodig te belasten met lange autoritten.

Milieukeurmerken

Twitter @fortunecoffeeNL

Onze partners