Frank Spaan Tuincoaching

Adres

Fellinilaan 122
1325 VP Amere

Telefoon 0633848610

Website http://www.tuincoaching.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ik zet mij vol enthousiasme in voor iedereen zie zijn tuin wil (her)inrichten of nieuw wil aanleggen.

Met mijn 20 jaar lange kennis en ervaring help ik u op de goede weg naar een nieuwe of vernieuwde tuin, geheel of gedeeltelijk. Kwaliteit, vakkennis, samenwerking, service, nazorg en garantie zijn speerpunten.

Ik doe mijn werk voor iedereen die iets moois van de tuin wil maken en daarbij mijn hulp en expertise nodig hebben bij b.v. ontwerp, renovatie, beplantingsplannen, aanleg, onderhoud en verder alles wat u problemen of vraagstukken m.b.t. uw tuin oplevert.

Ik adviseer bij nieuwe en bestaande tuinen, groot en klein. Ik werk laagdrempelig en vanuit een persoonlijke benadering. Op mijn website vindt u al deze onderwerpen nog eens uitgebreider terug. Dus neem vooral de tijd deze eens rustig te bekijken.

Bel of mail me om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Alle gegevens vindt u op mijn website.

Ik maak deel uit van het deskundigenpanel van het maandblad 'Groei & Bloei'. Hiervoor beoordeel ik met enige regelmaat de ingezonden tuinen voor de rubriek 'Wie Durft'. Deze adviezen geef ik ook bij u thuis!

Als tuincoach ontwikkel ik alle plannen graag samen met u! U moet zich thuis voelen in uw nieuwe of vernieuwde tuin!

Dus wellicht tot ziens?

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Bij alle aspecten waarbij ik betrokken ben in tuinen staat milieu voorop. Liever geen en indien toch nodig, milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Geen gebruik van turf. Respect voor nuttige insecten, volgels en ander dierenleven in de tuin. In mijn plannen gebruik ik graag planten die bijen, vlinders, hommels en andere nuttige zoemers een bron van voedsel en veiligheid bieden.

Heel belangrijk bij mijn plantkeuze is het gebruik van planten die NIET (prefentief) behandeld zijn met enige middelen die de groei beïnvloeden of prefentief behandeld zijn met middelen die op termijn nadelig zijn voor plant, dier of milieu.

Mijn tuinen bevatten een flink uitgebalanseerd aandeel groen, tegeltuinen maak ik niet. Wel kies ik alle overige producten, zoals hout en bestrating met zorg.

Hergebruik van materialen en planten, als dit mogelijk is, staan boven aan mijn lijstje!

Twitter @FrankSpaan

Onze partners