Friendly4Kids

Adres

Louise Henriettestraat 70
2595 TJ Den Haag

Telefoon 0031641966704

Website http://friendly4kids.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hoe ... ja hoe zou de wereld eruit zien als elk kind zich optimaal zou kunnen ontwikkelen? Fysiek, intellectueel, spiritueel en sociaal? Wij denken een stuk mooier.

Natuurlijk wil een opvoeder (ouders, grootouders, juffen en meesters) het beste voor een kind: een leven met een omgeving die duurzaam, gezond, eerlijk, betrouwbaar en fijn is. Zo willen wij met name ouders inspireren tot een (meer) bewust, gezond en natuurlijk leven voor een kind.

Op deze beurs biedt Friendly4Kids opvoeders dan ook toegang tot een veelheid aan ontwikkelingsgerichte ervaringen voor kinderen t/m 12 jaar.

Kom eens kijken wat er allemaal voor kinderen bestaat op het gebied van gezonde voeding, duurzame kleding, meditatie, yoga, weerbaarheidstrainingen, gerecycled en duurzaam speelgoed, educatieve spelletjes, bootcamp 4 kids, media 4 kids. coaching, rechten, EHBO 4 kids, etc.

Waar en wanneer?

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018, van 10.00 tot 17.00 in De Broodfabriek te Rijswijk. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Friendly4Kids gaat uit van de kerngedachte dat ieder (menselijk) wezen in eenheid wil zijn/leven met zichzelf en zijn omgeving.

Het is aan de grote mens de opvoedkundige taak om de kleine mens dit streven naar eenheid met zichzelf en omgeving - spelenderwijs - bij te brengen (bewust te maken).

Twitter @friendly4kids

Onze partners