Friesland Lease BV

Adres

De Lange West 96
9201 CH Drachten

Telefoon 0512 384 060

Website https://www.frieslandlease.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Friesland Lease is een toonaangevende en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor auto`s, e-bikes en e-scooters, gevestigd in Noord-Nederland. Dankzij de inzet van veertig vakbekwame medewerkers hebben wij een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij zijn regionaal betrokken en gericht op duurzaamheid. Onze leaseauto’s rijden bijvoorbeeld allemaal op energiebesparende banden en we bieden groene alternatieven voor het autogebruik: de e-bikes en e-scooters.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 6200 personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Als u voordelig een bedrijfsauto of personenauto wilt leasen en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk. Friesland Lease denkt daarom verder.

“Zorgeloos zakelijk rijden”. Betrouwbaar en klantgericht. Onze klanten weten dat de zaken omtrent hun auto’s goed geregeld worden en dat ze met Friesland Lease als partner tijd en middelen kunnen aanwenden voor hun eigen core business. Zorgeloos zakelijk rijden. Niets meer, niets minder. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit.

Friesland Lease maakt graag het verschil. Wij zijn dan ook voorloper als het gaat om het rijden op alternatieve brandstoffen. Naast een maatschappelijke bijdrage brengt dit nog meer voordelen met zich mee, zoals kostenbesparingen op brandstoffen en belastingen. Friesland Lease beschikt over 300 huurauto’s. Dit betekent dat we direct in uw mobiliteitsbehoefte kunnen voorzien.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw leasewens. Door u het juiste advies te geven, ontnemen wij u de zorg over uw wagenpark. Op die manier kunt u zich op andere zaken concentreren. Zo wenden we graag onze kennis van het rijden op alternatieve brandstoffen aan: voordat u het weet, rijdt u voordelig en groen!

“Degelijk en betrouwbaar’’ In 2003 zijn we een joint venture aangegaan met De Lage Landen. Dit is een onderdeel van De Lage Landen International, een volle dochter van de Rabobank. Eén van de weinige banken ter wereld met een ‘triple-A rating’, de hoogste kwalificatie van kredietwaardigheid en betrouwbaarheid welke een bank in het internationale zakelijke verkeer kan krijgen.

“U bent ook niet standaard” We houden graag persoonlijk contact met onze klanten. Hier nemen we de tijd voor. Dit is mogelijk omdat we in de buurt van onze klanten zitten en we de markt kennen. We spreken de taal en we werken met vaste contactpersonen. Hierdoor weten we wat er speelt en bouwen we aan een duurzame relatie.

Omdat wij een duurzame aanpak belangrijk vinden, hebben wij enkele vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen opgezet.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1973

Milieubeleid

Duurzaam is een keuze!

Friesland Lease laat zien dat groen leasen goed samengaat met een effectieve kostenbesparing. Bij alles wat we doen zoeken wij naar de duurzaamste oplossing: “it is mei sizzen net te dwaan” oftewel niet praten maar doen.

Ervaring met inzet van auto’s op alternatieve brandstoffen.
Groen advies: sturen op lage CO2-uitstoot, beleidsformulering en alternatieve invulling mobiliteit
Groene banden
Reparaties of vervanging van onderdelen met hoogwaardige groene hergebruikte onderdelen waar mogelijk
Wij vervangen banden door zuinige ‘groene banden’. Deze banden hebben een lagere rolweerstand en zorgen daardoor voor een lager brandstofverbruik. Daar profiteren onze klanten van! En waar mogelijk maken wij bij reparatie of vervanging gebruik van hoogwaardige hergebruikte onderdelen. Dit alles bevordert het groene leasen.

Met het “Cleaner Car Contract” willen wij in 2012 de uitstoot van CO2 van nieuwe lease auto`s onder de 120 gram per kilometer brengen.

Bij ons kunt u zeer voordelig milieuvriendelijke auto`s leasen. Een besparing voor uw portemonnee en het milieu.

Waarom is leasen bij Friesland Lease groen leasen?

Rijden op groene banden
Lage bijtelling: 4%, 7%, 14% of 20%
Advies, vergroening van uw wagenpark
U kunt bij Friesland Lease een volledig advies verwachten over een efficiëntere invulling van uw mobiliteit op groene wijze. Onze accountmanagers helpen graag om uw duurzame ideeën te vertalen in een concrete aanpak en beleidsformulering.

Voor advies op maat over groen leasen: maak meteen een afspraak

Friesland Lease heeft enorm veel ervaring met inzet van groene leaseauto’s op alternatieve brandstoffen. Bij ons kunt u uw elektrische en groen gas auto’s en e-scooters en e-bikes leasen.

Met vooruitstrevende concepten tonen wij onze betrokkenheid. Zo is er bijvoorbeeld een zuinigheidsprogramma opgezet om het brandstofverbruik van het wagenpark terug te brengen: de “Dikke Zunigerd Award”. Ook heeft Friesland Lease het “Rij Groen Plan” ontwikkeld om uw medewerkers voordelig in nieuwe groenere auto’s te laten rijden.

Twitter @frieslandlease

Onze partners