G&D Projectmanagement BV

Adres

Burg. Beckersweg 53
6261 NZ Mheer

Telefoon 0434573341

Website http://www.gdbouw.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Voor particulier, bedrijf en overheid.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf welk met onze expertise perfect is ingericht om uw kleine en grote projecten op tijd en vakkundig uit te voeren. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

​Door langdurige samenwerking met een groot netwerk van architecten, onderaannemers en leveranciers kunnen wij u een goed en passend voorstel doen voor elke kleine of grote klus.​

Zoekt u een aannemer, bouwbedrijf, architect of iemand voor de bouwbegeleiding G&D Projectmanagement B.V. uit Mheer helpt u graag verder. Tevens kunt u bij ons terecht voor grote en kleine klussen, timmerwerken, metselwerken, kozijnen, ramen en deuren.

Bij G&D Projectmanagement B.V. stapt de opdrachtgever binnen in een goed georganiseerd bedrijf in de bouw sector met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Daardoor zult u ons snel leren kennen als een partner waar u op kunt bouwen.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Wij staan garant voor het bouwen of verbouwen van woningen welke aan de hoogst mogelijke duurzaamheid en energiezuinigheid eisen voldoen.

Onze partners