GD Solar

Adres

Zuiderzeeweg 10
8356 VV Blokzijl

Telefoon 06 557 570 17

Website http://gdsolar.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gerben Dragt heeft ruim 20 jaar ervaring als agrarisch ondernemer.
Hij weet als geen ander wat een goede opbrengst is en een gezonde oogst. Daarnaast heeft hij ruime ervaring ten aanzien van technische en bouwkundige thema’s binnen het agrarisch bedrijf. Uit eigen ervaring weet hij dat de marges in de landbouw teruggelopen zijn en hij zocht naar een groen alternatief.

“Iedere agrarische ondernemer weet wat oogsten is, dus waarom geen energie?”

Wij denken graag met u mee om te kijken welke mogelijkheden aanwezig zijn zelf zonne-energie te oogsten. De mogelijkheden zijn vele malen groter dan de beperkingen.
Of het nu gaat om het dak van uw huis, uw schuur, carport of tuinhuis, er zijn vele toepassingsmogelijkheden waar wij een rendementsanalyse voor kunnen opmaken. Kortom voor elke situatie hebben wij een oplossing.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Duurzaamheid is gebruiken van wat er is en her-gebruiken wat aan een nieuw leven toe is. Van daaruit ontstaat onafhankelijkheid van stijgende olieprijzen en onzekerheden ten aanzien van kernenergie. Maar belangrijker is nog dat je aan iets begint wat je in eigen beheer hebt. Het maakt onafhankelijk en is van toegevoegde waarde.
Schone en niet vervuilende energiewinning is de opgave voor de toekomst, zonne-energie past hierdoor niet alleen bij Gerben maar ook bij u. 

Onze partners