Gebr. de Ronde

Adres

Speulmanweg 10
4112 NA Beusichem

Telefoon 0345-501770

Website http://www.gebrderonde.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gebr. de Ronde is een veelzijdig aannemersbedrijf op het gebied van groenvoorziening, boomverzorging, cultuurtechniek, wegenonderhoud en riool- en straatwerk gevestigd te Beusichem. De centrale ligging in het westen van de Betuwe maakt het mogelijk efficient te werken door een groot deel van Nederland. Door de kennis en vakmanschap van Gebr. de Ronde staat het bedrijf garant voor een professionele en persoonlijke aanpak.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1955

Milieubeleid

Door duurzaam te ondernemen streeft Gebr. de Ronde naar een optimale balans tussen markt, mens en milieu, met als doel minder belasting voor het milieu en meer welzijn van de medewerkers en maatschappij.

Gebr. de Ronde is gecertificeerd op Niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. Het doel van deze ladder is om bedrijven te stimuleren de eigen CO2-uitstoot (en die van hun leveranciers) te kennen en permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de bedrijfsvoering en projecten terug te dringen.

Het duurzaamheidsbeleid van Gebr. de Ronde heeft geleid tot gerichte investingen. Dankzij de investering in zonnepanelen is het bedrijf sinds 2014 volledig zelfvoorzienend in elektriciteit. Tevens levert Gebr. de Ronde energie terug aan het elektriciteitsnet en heeft daarmee het afgelopen jaren meerdere huishoudens (bij gemiddeld verbruik volgens het Nibud) voorzien van groene stroom. 

Naast certificatie op de CO2-prestatieladder, is de organisatie ook gecertificeerd voor de ISO 9001, de ISO 14001, VCA**, Groenkeur Groenvoorzieningen en Groenkeur Boomverzorging. 

Onze partners