geldGROENwassen

Adres

Maldenhof 477
1106 EN Amsterdam

Telefoon 0619813707

Website http://www.geldgroenwassen.nu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met geldGROENwassen kunt u als klant uw favoriete buurtondernemer(s) helpen met energiebesparen of andere duurzame energiemaatregelen. De buurtondernemer hoeft niet naar de bank om geld te lenen, maar krijgt het geld voor de energie-investering van zijn of haar klanten. U als klant krijgt dan van de ondernemer waardebonnen ter waarde van het ingelegde bedrag + een bonus. Zo houden we onze buurtwinkels in bedrijf, zo zien wij als buur of klant wat er met ons geld gebeurt, zo verdienen we geld door te investeren en zo werken we samen aan een beter milieu. Meer weten? Kijk verder op onze site.

geldGROENwassen is leuk, nuttig én winstgevend voor u en voor de buurt!

Een voorbeeld: u geeft de bakker € 100,= en krijgt €120,= aan waardebonnen die u in twee jaar tijd kunt besteden bij de bakker. Dat is € 20,= rente. Op jaarbasis zo’n 8-10%: veel meer dan bij de bank! Als 10 klanten dit doen, heeft de bakker genoeg geld voor LEDverlichting en direct profijt van een lagere energierekening.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

De mogelijkheden zijn eindeloos met geldGROENwassen. De wasserette die graag nieuwe A+++ wasmachines wil kopen maar die investering niet in één keer kan ophoesten. De school die graag zonnepanelen wil en de buurtsupermarkt die daarbij wil helpen samen met zijn klanten. De genoemde bakker die graag over wil stappen op LEDverlichting en zo zijn energierekening omlaag wil brengen. Het café-restaurant dat graag een nieuwe energiezuinige koel-vriescombinatie wil en isolatie of de sportschool die graag wil isoleren en zonnepanelen wil. Bedenk het maar!

Twitter @geldgroenwassen

Onze partners