Geran Handel B.V.

Adres

Butaanstraat 23
7463 PG Rijssen

Telefoon 0548-543000

Website https://www.geran.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Geran Handel B.V. behoort in Nederland tot de grootste leveranciers op het gebied van hekwerkonderdelen, poortautomatisering, slagbomen, verkeerspalen en bijpassende producten. Het bedrijf is gevestigd in Rijssen (Overijssel) en beschikt over een overzichtelijke webwinkel.

De service is van het hoogste niveau. Niet alleen zijn experts beschikbaar om te helpen met het vinden van de juiste oplossingen, ook heeft Geran een eigen servicedienst die klaarstaat bij defecten. Het grote assortiment bevat uitsluitend hoge kwaliteit producten van merken als Comunello, Fadini, King Gates, Locinox en Videx.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1993

Milieubeleid

Geran Handel B.V. beschouwt het leveren van hoge kwaliteit producten als een belangrijke voorwaarde om duurzaam te ondernemen. Kwaliteit gaat - mits goed onderhouden - veel langer mee. Dit scheelt in de productie van nieuwe producten, want juist die productie zorgt voor veel CO2 uitstoot.

De meeste hekwerkonderdelen, slagbomen en bollards halen een levensduur tot maar liefst 20 jaar. De eigen onderhoudsdienst van Geran Handel B.V. is beschikbaar om verschillende producten te onderhouden, zodat de maximale levensduur behaalt kan worden.

Onze partners