Gerrard Street

Adres

Westerkade 16
3511 HB Utrecht

Telefoon +31(0)6 36 444 658

Website https://gerrardstreet.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wereldwijd gooien we zo'n 40 miljoen ton aan elektronica weg (E-Waste), vol met waardevolle materialen en bruikbare componenten. Hoewel er veel ideeën zijn hoe een circulaire economie dit afval zou kunnen voorkomen, zien we dat circulaire consumentenproducten nauwelijks bestaan en vaak enkel aanslaan bij een kleine niche van ‘groenen’. Het ontbreekt niet aan kennis. En diensten als Car2Go en Spotify laten zien dat de markt open staat voor nieuwe businessmodellen. Wat we nu nodig hebben zijn concepten die een brug slaan naar mainstream klanten. Producten die een breder publiek aanspreken en die iedereen kan begrijpen; dat is de volgende stap naar een circuliare economie!

Daarom hebben wij met Gerrard Street een volledig modulaire hoofdtelefoon ontwikkeld, daardoor kunnen we gemakkelijk componenten vervangen en hergebruiken! Deze bieden we aan voor €7,50 per maand, inclusief reparaties en upgrades. Alle schades zijn gedekt en verouderde onderdelen worden gerecycled!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Het is onze missie om schaalbare circulaire consumentenelektronica te ontwikkelen. Dit doen we door zelf eigenaar te blijven van de producten en door onze klanten enkel voor gebruik te laten betalen. Zo houden wij de controle over de grondstoffen en kunnen we erop toezien dat beschadigde onderdelen terugkomen en zoveel mogelijk worden hergebruikt.

Twitter @gerrard_street

Onze partners