GevelPRO

Adres

Van Oldebarneveldstraat 134
3882 CH Putten

Telefoon 0630010402

Website https://gevelpro.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds 2010 zijn wij dé experts in gevelrenovatie, voegwerk en gevelonderhoud. Specialistisch vakmanschaap staat bij ons op nummer 1.

Onze passie ligt in het herstellen van voegwerk en het renoveren en reinigen van gevels. Dit doen wij voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en monumentale panden.

Wij verzorgen bovendien gevel isolatie. Daarvoor werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen. Onze vakmensen gebruiken moderne technieken om gevels efficiënt en duurzaam te isoleren.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Wij garanderen onze opdrachtgevers hoogwaardig werk dat veilig en vakbekwaam wordt uitgevoerd, met zorg voor zowel onze medewerkers als de omgeving. Dit wordt aangetoond door ons voldoen aan relevante keurmerken en certificeringen, waaronder de GPI Generieke Poort Instructie en de VCA Voll.

GevelPRO gaat graag een stap verder om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Bijvoorbeeld door ter plaatse te zijn om de beste behandeling voor uw voegwerk of gevel te bepalen, en achteraf door de werkplek weer netjes en schoon achter te laten.

Bij GevelPRO staat uw veiligheid en welzijn, net als die van onze medewerkers, omwonenden en het milieu, voorop. Ons VCA-certificaat bevestigt onze toewijding aan veiligheid. We garanderen dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd, met aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers, omstanders en de omgeving.

Door onze keuze voor milieuvriendelijke materialen en het promoten van persoonlijke veiligheid in al onze projecten, creëren we een veilige en gezonde werkomgeving voor alle betrokkenen, leveren we werk van hoge kwaliteit met minimale impact op het milieu, en geven we onze opdrachtgevers een gerust gevoel.

Bij GevelPRO zijn we trots op ons vakmanschap. Of het nu gaat om een zakelijk pand of een hele woonwijk, geen gevel is ons te groot of te klein. Onze vakbekwame medewerkers zetten zich in om elke gevel de persoonlijke aandacht en kwaliteit te geven die ons kenmerkt.

Onze specialisten weten als geen ander hoe belangrijk het is om het voegwerk met kunde en kennis uit te voeren. Goed voegwerk voorkomt problemen op lange termijn en beschermt het metselwerk van uw pand. Bij GevelPRO staat vakmanschap garant voor duurzame resultaten en de beste prijs voor onze opdrachtgevers.

Onze partners