Ginny Nijman

Adres

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam

Telefoon 06 55852946

Website http://www.ginnynijman.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Beter samenwerken in een team?

Innovatief leren denken en doen met je team?

Ik ben Ginny Nijman en ik begeleid jou met je team om beter samen te werken en daardoor beter te functioneren in een sterk veranderende markt.

Beter samenwerken met je team
Met mijn ervaring in diverse managementfuncties en als coach, in combinatie met mijn kennis als gecertificeerd practitioner voor Insights Discovery en Lego® Serious Play® heb ik een jaarprogramma ontwikkeld en ook een aantal korte workshops. Allemaal om jou beter te laten samenwerken met je team.

Jaarprogramma en workshops
In het Jaarprogramma stel je doelen, onderneem je actie, stuur je bij en vier je succes. Verandering die beklijft. Met aandacht voor inhoud én mens. Je bepaalt wie je bent als mens en hoe je er zelf in staat (ik), als dreamteam en je rol ten opzichte van de organisatie(wij) en je kijkt ook vanuit het perspectief van het proces (het). Als jij bereid bent je volle commitment te geven, garandeer ik return on investment.

Wil je wel beter samenwerken met je team, maar heb je nu geen tijd voor een heel jaarprogramma? Dan zijn de thema workshops of workshops met open inschrijving wellicht interessant voor jou (en je team).

Ontdek eerst wat je nodig hebt
Wil je eerst inzicht in jezelf? Wil je de triggers leren kennen voor jouw reacties en gedrag? Wil je zelf je exacte behoefte bepalen? Neem dan contact met mij op.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Ik wil bijdragen aan een betere wereld. Bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen in het beter achterlaten van de wereld. Innovatie is daarin belangrijk. Ik help bedrijven dit voor elkaar te krijgen.

Onze partners