Good2Connect

Adres

Noorderweg 2
1221 AA Hilversum

Telefoon 030 890 5767

Website http://good2connect.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Good2Connect bouwt, samen met haar netwerk en iedereen die onze visie deelt, aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.

Good2Connect doet dit door mensen, organisaties en expertise samen te brengen in een sterk en duurzaam netwerk. Ons actieve netwerk maakt zich sterk om kennis te delen en individuele ideeën en visies met elkaar vorm te geven. We zijn van mening dat juist verbinden, versterken en verduurzamen een goede basis is voor een prettige en sociale samenleving. Jouw mening, jouw visie en wie jij bent, maken ons netwerk. Samen kunnen we onze impact vergroten!

Good2Connect is de verbindende en faciliteerde kracht achter het netwerk. We waarborgen een actief en professioneel netwerk en  onderhouden duurzame contacten met andere  netwerken, gemeentes, instellingen, bedrijven en de samenleving. Natuurlijk delen we deze contacten weer met de leden zodat er verbindingen tot stand kunnen komen. Bijvoorbeeld tussen zzp’er en opdrachtgever of tussen zorgverlener en cliënt. We stimuleren ook dat leden elkaar onderling weten te vinden en faciliteren kennis overdacht in diverse vormen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Good2ConnectNL

Onze partners