Gooiland Events

Adres

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Telefoon 035 - 700 97 97

Website https://www.gooilandevents.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gooiland Evenementenlocatie in Hilversum: De perfecte locatie voor al jouw zakelijke evenementen door de lichte en authentieke ruimtes, het vriendelijke personeel en de heerlijke gerechten.

Gooiland Hilversum is een modern rijksmonument, gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte evenementen karakter geven en duurzaamheid een belangrijke rol speelt. De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van de locatie.

De locatie beschikt over 17 ruimtes en is gespecialiseerd in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten voor 100 tot 1.500 gasten. De locatie is goed bereikbaar, heeft tot 950 parkeerplaatsen en verzorgt evenementen van a tot z: van catering en aankleding tot beveiliging en techniek.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Gooiland Evenementenlocatie is een rijksmonument uit 1936. Het is een uitdaging om het energieverbruik te verlagen, een uitdaging die we maar al te graag aangaan. En met succes! We maken grote stappen en zijn daarmee koploper als het gaat om het verduurzamen van een monumentaal pand.

We zijn goed bezig als het gaat om het verduurzamen van onze evenementenlocatie, maar natuurlijk hebben we een nóg groener toekomstperspectief. Aankomende jaren plaatsen we voor ons pand een laadpaal, gaan we alles op alles zetten om gasloos te worden, voorzien we ons dak van zonnepanelen, plaatsen we een compacte, stille windturbine op het dak en streven we ernaar om ons monumentale glas te vervangen voor isolatieglas.

 

Milieukeurmerken

Onze partners