Grafigroep Zuid

Adres

Peelveldlaan 70
6071 TV Swalmen

Telefoon 047 550 72 07

Website https://www.grafigroepzuid.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met vestigingen in Swalmen, Nederweert en Eijsden hebben wij 90 jaar aan ervaring op het gebied van drukwerk gebundeld binnen Grafigroep Zuid. En dat merkt u aan de service, persoonlijke aandacht en het creatieve en kwalitatieve eindresultaat van het drukwerk.

Grafigroep Zuid produceert op maat gemaakt drukwerk met oog voor detail, kwaliteit en efficiency. Wij gaan niet alleen voor kwaliteit van het drukwerk, maar ook voor kwaliteit van het milieu.


Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1928

Milieubeleid

Al sinds jaar en dag willen wij niet alleen het beste voor u, maar ook voor mens en milieu. Wij werken met respect voor onze omgeving en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame maatschappij. Wij hebben het produceren van hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk dan ook gekoppeld aan een duurzaam productieproces.

We zijn FSC®-gecertificeerd en produceren volgens de ISO 14001-standaard. Wij werken met milieuverantwoorde grondstoffen en bio-inkten én maken uitsluitend gebruik van groene stroom. Ook op het gebied van papier bieden wij u graag diverse milieuvriendelijke alternatieven aan. Tot slot beschikken we met TOP10 Green over een complete lijn duurzame papiersoorten.

Meer weten over ons groene hart of op zoek naar meer slimme en milieuvriendelijke oplossingen? Maak een afspraak en kom eens op de koffie in onze duurzame drukkerij. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame maatschappij.

Onze partners