Green

Adres

Turfweg, 4
7004 HP Doetinchem

Telefoon 0881001800

Website https://www.greenm2.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt honderden kleuren in Green. Wij willen een groene en gezonde beleving, zowel binnen als buiten, voor iedereen mogelijk maken. Daarom ontwerpen, realiseren en beheren we ‘belevingen in het groen’ vanuit gedrevenheid en vakmanschap en willen we tegelijkertijd bijdragen aan behoud van een leefbare aarde voor mens, dier en plant. We hebben een gezonde drang ons te onderscheiden en te professionaliseren, dat maakt dat kennis, ervaring en creativiteit ten goede komt aan onze relaties, aan elkaar en de wereld om ons heen.

Mooie resultaten komen niet aanwaaien, daar wordt keihard voor gewerkt. Met elkaar en met plezier. En als het dan mooi is, duurzaam, innovatief,  exclusief, of ‘gewoon’ bijzonder, dan zijn we blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren.  Wij creëren en werken aan mooie projecten, zowel in particuliere tuinen als tuinen voor bedrijven en instellingen. Bij Green gaan we voor waarde creatie op lange termijn en verdiepen we ons in de wens van de klant. Zo bieden wij een integrale aanpak vanaf vraag, idee, ontwerp en uitvoering tot en met langjarig beheer.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Green heeft als visie dat de buitenruimte groen moeten zijn. We zijn nieuwsgierig, zoeken verbeteringen, werken met innovaties voor een beter milieu en klimaat. Duurzaamheid is voor ons geen product maar een houding die helpt om de circulaire economie vorm te geven.

Dat we geen gebruik maken van chemische bestrijdingsmiddelen, duurzaam inkopen of dat we al grotendeels zijn overgegaan naar accu-gereedschap is een logische gevolg van onze visie. 

Milieukeurmerken

Onze partners