Green Key

Adres

Hoofdstraat 82
3972 LB Driebergen

Telefoon 0343 524720

Website http://greenkey.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De gezondheid van ondernemingen in de gastvrijheidsindustrieis belangrijk. Daarbij gaat het al lang niet meer alleen om de winst. Ondernemers dragen ook verantwoording voor de kwaliteit, de veiligheid en de effecten van een bedrijf op het milieu, medewerkers en gasten. Ondernemers in de toeristisch recreatieve sector hebben extra aandacht voor deze aspecten. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten. Een goede reputatie en een prettig veilig werkklimaat maken bedrijven immers innovatiever en efficiënter. Zo levert duurzaam ondernemen dubbele winst op: voor de onderneming én voor het milieu.

 

Green Key: het keurmerk voor duurzame ondernemingen in de gastvrijheidsbranche.

Dankzij het Green Key-keurmerk zien gasten, overheden en zakenrelaties dat een accommodatie meer voor het milieu doet dan de wet van zevraagt. Green Key is namelijk hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met milieuzorg. Dit jonge internationale initiatief heeft inmiddels meer dan 2250 deelnemers in wereldwijd. In Nederland hebben ruim 600 hotels, campings, groepsaccommodaties, bungalowparken, dagrecreatiebedrijven, restaurants en strandpaviljoens al een Green Key-keurmerk.

Wilt u op vakantie in een duurzame accommodatie? Zoekt u voor uw zakelijke bijeenkomst een MVO-accommodatie?

Kijk op www.greenkey.nl en vindt ruim 600 duurzame bestemmingen in Nederland!

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Green Key is een keurmerk voor ondernemingen in de toeristisch recreatieve sector op het terrein van maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen.

Milieukeurmerken

Twitter @GreenKeyNL

Onze partners