Green Life Social Media

Adres

Heemafstraat 10
7556 SB Hengelo

Telefoon +31620050435

Website http://www.greenlifesocialmedia.com/nl/home-2/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Green Life Social Media verzorgt een breed scala aan online marketingdiensten voor groene bedrijven om zo bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld. U krijgt een volledige en professionele online aanwezigheid die u zal helpen om meer klanten en meer omzet te genereren.

---------------------------

Brand Story: simpelweg vertellen wat u doet is nuttig, maar nog niet per sé overtuigend. Creëer een pakkend verhaal voor uw bedrijf. Een verhaal waarin uw klant ook een rol kan spelen en kan meedoen (o.a. door gebruik te maken van uw producten en diensten).

Website: uw website is centraal voor uw bedrijf. Dit platform beheert u zelf volledig en u kunt er alles mee doen wat u maar wilt. Een geoptimaliseerde website die goed functioneert op alle types apparaten komt professioneel en betrouwbaar over. Alle overige diensten kunnen hierin geïntegreerd worden.

Social Media: regelmatige updates en berichten, een constante aanwezigheid, en profielen die continu nieuwe klanten werven voor u. Op social media kunt u niet alleen maar nieuwe klanten krijgen, maar zelfs vaste klanten.

Email: een optimale emailmarketingstrategie is noodzakelijk als u het meeste wilt halen uit uw online aanwezigheid. Alles wat niet te doen valt met social media, uw website, of advertenties is te doen met email. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief, of automatische follow-ups.

Advertenties: specifieke producten in de schijnwerpers zetten of uw bedrijf in het algemeen. Dit en meer kan allemaal met betaalde advertenties op bijvoorbeeld Google en Facebook.

---------------------------

Green Life Social Media zorgt voor volledige begeleiding en ondersteuning bij al uw online marketingactiviteiten en -beslissingen. Daarnaast hoeft u niet eens zelf alles te onderhouden. Het wordt allemaal voor u gedaan, zodat u zelf meer tijd overhoudt.

Neem vandaag nog contact op voor een GRATIS inspectie van uw online aanwezigheid, zodat u precies kunt zien wat er al goed gaat en waar er nog verbetering mogelijk is.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Green Life Social Media staat erop om alleen marketingdiensten te verzorgen aan bedrijven die werkelijk duurzaam bezig zijn. Er zijn genoeg producten en diensten die veel worden verkocht en gebruikt, maar die veel schade aanrichten aan de natuur en het klimaat. Green Life Social Media's missie is om aan consumenten te laten zien welke alternatieven er allemaal zijn.

Twitter @GreenLifeSocial

Onze partners