Greenable

Adres

Leonard Springerlaan 37
9727 KB Groningen

Telefoon +316-29004444

Website https://www.greenable.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Notificatie:

VACATURE COMMERCIEEL MEDEWERKER (geen verkoop).

Met concrete ontwikkeling's mogelijkheden binnen Greenable Marketing en Consulting agency

voor meer informatie stuur een mail naar info@greenable.eu

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Greenable is een jong en innovatief marketing- en adviesbureau dat actief is in duurzame energie. 

Duurzame energie is nog steeds een hot topic, en inderdaad, de klimaatsverandering is een onderwerp dat eindeloos wordt besproken., maar wij hebben nog een lange weg te gaan in verband met onze morele plicht jenes onze toekomstige generaties, omdat wij maar één aarde hebben.

Door altijd op zoek te zijn naar innovatie, door onze kennis, werkintegriteit, netwerk en toekomstgerichte strategieen, bouwen wij lange termijn relaties op met onze partners en klanten. 

Wij kunnen bedrijven, organisaties en woningen helpen profiteren van diensten en producten op het gebied van duurzame energie bijvoorbeeld: via onze marketing campagnes, consulting, lead generaties en het adviseren op gebied van marketing en sales-strategieen.

 

Greenable streeft ernaar een bijdrage te leveren met een positieve impact op onze omgeving!

Greenable is een jong en innovatief marketing- en adviesbureau dat actief is in duurzame energie.

 

Duurzame energie is nog steeds een hot topic, en inderdaad, de klimaatverandering is een onderwerp dat eindeloos is besproken, maar wij hebben nog een lange weg te gaan in verband met onze morele plicht jegens onze toekomstige generaties, omdat wij maar één aarde hebben.

 

Door altijd op zoek te zijn naar innovatie, door onze kennis, werkintegriteit, netwerk en toekomstgerichte strategie, bouwen wij lange termijn relaties op met onze partners en klanten.

 

Wij kunnen bedrijven, organisaties en woningen helpen profiteren van diensten en producten op het gebied van duurzame energie bijvoorbeeld: via onze marketingcampagnes, consulting, lead generaties en het adviseren op gebied van marketing en sales-strategieën.

 

Greenable streeft ernaar een bijdrage te leveren met een positieve impact op onze omgeving!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Greenable helpt naar een groener Nederland, door samenwerking met opdrachtgevers, partners en klanten in het vinden van een goede oplossing naar verduurzaming van ons eigen energieverbruik. 

Dit doen wij door projecten te ondersteunen met bijvoorbeeld: zonnepanelen zonder eigen investering en het vinden van goede oplossingen in verduurzaming van de Nederlandse particulier met een koopwoning.

Onze partners