GreenEpics

Adres

Sint-Amandusstraat 4
9790 Wortegem-Petegem
Belgie

Telefoon +32 (0)56 89 19 54

Website https://www.greenepics.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij GreenEpics houden we van design en van duurzaamheid. Wij bieden uitsluitend design meubelen aan van hoge kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Dit willen we doen zonder dat deze meubelen, de productie en de levering ervan een bedreiging vormen voor onze planeet.

Green

We kiezen leveranciers die echt hun best doen om duurzaam te produceren door bijvoorbeeld hun afval, CO2-uitstoot en/of giftige stoffen te minimaliseren. Ze maken gebruik van eerlijke en duurzame materialen zoals bijvoorbeeld FSC®-goedgekeurd (Forest Stewardship Council) hout en sterke onderdelen met het oog op een lange levensduur.

Ja, we zijn een webwinkel en dat heeft heel wat voordelen. Geen tussentransport, dure winkelpanden of grote magazijnen. Er wordt rechtstreeks geleverd van onze producenten tot bij uw thuis. Niet alleen is dit beter voor het milieu, we kunnen u de producten ook aan scherpere prijzen aanbieden.

Bovendien maakt u een bewustere keuze. U kan thuis in alle rust achter uw computer, laptop of tablet de meubelen bekijken die we met zorg hebben omschreven. Zonder opdringerige verkopers, zonder een kinderoppas te moeten zoeken en zelfs zonder van winkel naar winkel te moeten rijden om duurzame design meubelen terug te vinden. Geen files en op een moment dat voor u best past: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U kan thuis in alle gemak de productinformatie doornemen en overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Epics

Geen massaproductie. Maar unieke statement pieces die elk hun eigen verhaal vertellen. Een verhaal over hoe ze tot stand gekomen zijn of hoe vernuftig en innovatief ze gecreëerd werden. 

Episch omdat we een verandering in onze maatschappij zien. Van overconsumptie naar minimalisme. Van enkel kiezen voor die dingen die de moeite waard zijn.

Een verhaal dat een leven lang zal duren!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter https://twitter.com/greenepics

Onze partners