Greenjobs

Adres

Prins Hendrikkade 21D
1012 TL Amsterdam

Telefoon 020-765 1323

Website http://www.greenjobs.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

MISSIE
Greenjobs is de grootste vacaturebank voor duurzame en impactvolle banen in Nederland. Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven en overheid futureproof te maken en meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Greenjobs is hét vacatureplatform waar werkzoekenden en werkgevers met een hart voor duurzaamheid elkaar vinden.

Dit is wat we doen:

  • Organisaties en overheden met een duurzame mindset en duurzame vacatures helpen groeien. Of je nou een grote multinational bent met een aantal duurzame en maatschappelijke posities of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden. Plaats je nieuwste duurzame functies dus snel.
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die enkel de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld. Zoek je een duurzame baan? Houd Greenjobs regelmatig in de gaten en meld je snel aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Met onze vacaturebank helpen we heel werkend Nederland aan een duurzame baan.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Het is de missie van Greenjobs om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. We willen duurzaamheid in de bedrijfswereld stimuleren en zo meer bewustwording onder bedrijven en werkzoekenden creëren. Dit doen we door een platform te bieden waar duurzame, future-proof bedrijven en ambitieuze, impactgerichte werkzoekenden met elkaar in contact komen. Wij hebben in 2019 ons B-Corp certificaat behaald en maken nu trots deel uit van de B-Corp Community! Op deze manier hoopt Greenjobs een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van onze planeet.

Twitter @Greenjobs_Int

Onze partners