GreenNRG

Adres

Woenselsestraat 352 B
5623 EG Eindhoven

Telefoon 0651312612

Website https://www.greennrg.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

GreenNRG is het bedrijf in Eindhoven dat de installatie van zonnepanelen en warmtepompen verzorgt. Elke installatie die wij leveren is van de hoogste kwaliteit en wordt uiterst professioneel geïnstalleerd. Dit altijd in nauw overleg met u om ervoor te zorgen dat al uw noden opgelost raken. Onze installateurs zijn daarnaast ook steeds goed op de hoogte van de nieuwste snufjes op het gebied van Zonnepanelen installaties

Veel ervaring en het beste kwaliteit

Wij staan dus garant voor degelijk geïnstalleerde zonnepanelen en warmtepompen. Onze jarenlange ervaring biedt ons de kennis van deze technologieën. Doordat we al jaren vertrouwd zijn met Zonnepanelen, hebben we een gedegen kennis opgebouwd. Deze grote ervaring heeft ons immers kennis laten maken met allerhande systemen en technieken. Hierdoor kunnen wij u goed en grondig advies geven en u de beste oplossing aanreiken voor uw dak en gewenste opbrengst. En dat is niet noodzakelijk de duurste!

F-gassen certificaat

GreenNRG is een onderdeel van Coolvent welke in het bezit zijn van de juiste certificaten. GreenNRG is een bedrijf dat de installatie van zonnepanelen en warmtepompen verzorgd. Zoekt u een bedrijf in deze omgeving aarzel dan niet om ons te contacteren en een vrijblijvende, gratis offerte aan te vragen. Op deze manier bent u zeker dat u zonnepanelen of warmtepompen aankoopt, die professioneel wordt geïnstalleerd en wordt afgewerkt met de grootste deskundigheid. Contact ons vandaag nog!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners